Ігор Ткачук представив Запорізькій філії Укрпошти нового директора

08 апр, 13:57

Очільник Укрпошти Ігор Ткачук під час робочої поїздки в м. Запоріжжя, представив працівникам Запорізької філії нового директора – Олега Дорофеєва. Сьогодні на новопризначеного керівника покладені нелегкі задачі з технічного, економічного і соціального розвитку філії та забезпечення її прибутковості. За словами в.о. гендиректора Укрпошти Ігоря Ткачука, лише спільними зусиллями разом з колективом можливо досягти бажаних результатів: «Ми всі маємо проявляти ініціативу та мобілізувати себе на виконання поставлених задач, найважливішою з яких є забезпечення споживачів якісними послугами».
Ігор Ткачук поспілкувався з працівниками Запорізької дирекції, розповів про плани щодо розвитку підприємства на найближчий період. Також повідомив, що зараз в Генеральній дирекції розробляється проект Програми стратегічного розвитку Укрпошти включно до 2020 року.
«Сьогодні Укрпошта має зайняти лідерські позиції за якістю надання послуг. Ми повинні зламати існуючі стереотипи та застарілі підходи – і зробити все для того аби Національний оператор поштового зв’язку показав вагомі результати у своїй роботі вже найближчим часом, – додав Ігор Ткачук. – Важливу роль відіграє також і те, наскільки прозоро сьогодні працює підприємство – конкурсні торги сьогодні відбуваються відкрито – з он-лайн трансляцією, всі аспекти діяльності підприємства постійно висвітлюються в засобах масової інформації».
 За словами керівника Укрпошти, сьогодні варто приділити значну увагу соціальному захисту та покращенню умов праці поштарів. Безумовно, структура підприємства буде змінюватися і вдосконалюватися, зменшиться частка керівного складу. Та це не стосуватиметься справжніх фахівців своєї справи: поштарів які сумлінно працюють – для них завжди буде робота на Укрпошті і гідні умови.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/193265.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua