Платники Дніпропетровщини сплатили до бюджетів усіх рівнів майже 24 мільярди гривень податків і зборів

07 май, 10:33

Державною фіскальною службою області за cічень - квітень 2015 року до бюджетів усіх рівнів (з урахуванням єдиного соціального внеску) мобілізовано понад 23 мільярди гривень.

До державного бюджету протягом січня - квітня поточного року мобілізовано 14  мільярдів 71,6 мільйонів гривень, що у порівнянні з аналогічним періодом 2014 року більше на 6 мільярдів  159,7 мільйонів гривень, або на 77,9 відсотків.

До місцевих бюджетів надійшло 3 мільярда 690 мільйонів гривень, що на 668,9 мільйонів гривень або на 22,1 відсотків більше аналогічного періоду 2014 року.

Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за протягом звітного періоду надійшло 6 мільярдів 166,9 мільйонів гривень, що на 364,6 мільйонів гривень більше минулого року.

ГУ ДФС у Дніпропетровській області дякує всім платникам за сумлінне виконання податкових зобов’язань та нагадує, що 12 травня 2015 року - останній день подання:

декларації з податку на додану вартість за I квартал 2015 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу;
- податкової декларації рентної плати за І квартал 2015 року з розрахунком;

-          рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів;

-          рентної плати за спеціальне використання води;

-          рентної плати за користування надрами;

-          рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України;

-          рентної плати за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами;

- податкової декларації екологічного податку за І квартал 2015 року;

- податкової декларації платника єдиного податку третьої групи – юридичними особами за І квартал 2015 року;

- податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, а також сум утриманого з них податку за формою 1 ДФ;

- податкової декларації платника єдиного податку для платників ІІІ групи.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194224.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua