Протягом семи місяців поточного року було надано понад 463 тисячі різноманітних послуг платникам податків

25 авг, 17:00

Як зазначив начальник управління реєстрації платників та електронних сервісів ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві Кирило Бережний, одним з найважливіших завдань у взаємовідносинах органів Державної фіскальної служби з платниками податків є надання якісних адміністративних послуг.

За його словами за сім місяців 2015 року Центром обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві було надано 386,5 тис. адміністративних послуг. Також у зазначеному періоді громадянам видано 4376 довідок про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків, а також взято на облік 14 730 суб`єкти підприємницької діяльності, як платники єдиного податку. Прийнято та занесено до бази понад 343,3 тис. форм податкової звітності. Надання інших адміністративних послуг платникам податків склало понад 24 тис. Отримано та відпрацьовано 66,2 тис. вхідної кореспонденції зареєстрованої від платників податків. Всього за зазначений період було надано більше 463,7 тис. послуг.

Насамкінець, начальник управління нагадав, що найефективнішим та найзручнішим способом подання податкової звітності на сьогодні є звітування в електронному вигляді по всіх податках, зборах (обов’язкових платежах), в тому числі з ЄСВ. 

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/198341.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua