В рамках кампанії Декларування 2017 року Богдан Бенюк завітав до Центру обслуговування платників Солом’янського району столиці

13 мар, 14:30

Днями ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м.Києві відвідав Богдан Бенюк, Народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, актор театру і кіно, політик. Ціль візиту – подання декларації про майновий стан і доходи. Богдан Михайлович кожного року відвідує податкову та декларує свої статки.
Артиста радо зустріли в.о.начальника ДПІ у Солом’янському м.Києва Володимир Вікторович Рєзник та в. о. заступника начальника Юлія Олексіївна Олійник.
«Хочу запросити всіх українців задекларувати доходи. Це стосується як моїх колег так і кожного мешканця всіх регіонів країни. В податкових органах працюють приємні, людяні, кваліфіковані працівники і я завжди користуюсь іх допомогою при заповненні декларації. Ми повинні підтримувати нашу державу як в часи стабільності і розвитку, так і в тяжкі часи»,- відмітив Богдан Михайлович.
Наприкінці зустрічі Володимир Рєзнік та Юлія Олійник побажали артисту творчого натхнення та висловили подяку і надію на подальшу співпрацю.
Нагадуємо, що кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2016 року, триватиме  до 3 травня  2017 року включно.

ДПІ у Солом’янському районі ГУ ДФС у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/216615.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua