Про сервісні послуги – під час зустрічі з представниками бізнесу у Західно-Донбаській ОДПІ

25 июл, 15:42

Під час проведення зустрічі з представниками бізнесу у Західно-Донбаській ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області перший заступник начальника Денис Орда обговорив актуальну тему, а саме надання адміністративних послуг Центрами обслуговування платників Західно-Донбаської ОДПІ.
Керівник відзначив орієнтацію фіскальної служби саме на сервісні функції, зокрема – на обслуговування платників. Виконання цієї мети покладено безпосередньо на центри обслуговування платників, в яких громадяни мають можливість отримати широкий спектр послуг: інформаційних, консультативних та адміністративних.
У першому півріччі 2018 року співробітниками восьми Центрів обслуговування платників Західно-Донбаської ОДПІ надано громадянам та суб’єктам господарювання 20187 адміністративних послуг.
Найбільш запитуваною серед відвідувачів залишається послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, у січні – червні 2018 року  надано 10027 таких послуг.
Представники малого бізнесу найчастіше обирають спрощену систему оподаткування, тому 1739 послуг надано з реєстрації книг обліку доходів та витрат, надання витягу з реєстру платників єдиного податку.
Працівники Центрів обслуговування платників активно роз’яснюють для платників переваги  використання «Електронного кабінету платника податків», його зручність для реалізації в електронній формі прав та обов’язків платників податків.  Суб’єкти господарювання мають змогу подати звітність в електронному вигляді безпосередньо в Центрах обслуговування платників, скориставшись створеним для них робочим місцем, яке обладнано  інтернетзв’язком.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/229646.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua