На Дніпропетровщині платники сумлінно сплачують єдиний внесок

24 апр, 10:34

З початку 2023 року платниками Дніпропетровщини спрямовано до державних цільових фондів понад 7 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок). Як зазначила керівник податкової служби Дніпропетровської області Наталя Федаш, сума надходжень у порівнянні з минулорічним показником збільшилась на понад 1,9 млрд грн, або майже на 37 відсотків.
В. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області подякувала платникам за відповідальне ставлення до виконання своїх обов’язків перед державою.
Очільниця податкової служби Дніпропетровщини нагадала, що єдиний внесок підлягає обов'язковій сплаті, незалежно від фінансового положення платника та зазначила, що сплата єдиного внеску забезпечує громадянам захищені соціальні гарантії. Несплачений єдиний внесок призводить до втрати працюючими страхового стажу, необхідного для призначення пенсій у майбутньому, адже періоди роботи зараховуються до страхового стажу лише за умови сплати страхових внесків у сумі не меншій, ніж мінімальний страховий внесок.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271280.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua