Adobe та Figma оголосили про припинення наміченого злиття

19 дек, 18:00

Adobe та Figma оголосили про припинення наміченого злиття компаній, яке було оголошено у вересні 2022 року. За попередньою угодою, Adobe планувала придбати Figma, використовуючи готівку та акції.

Пресслужба Adobe повідомила про це у своєму заявленні. Вони зазначили, що незважаючи на те, що обидві компанії продовжують вірити в переваги об'єднання та конкурентні переваги, вони прийшли до взаємної згоди про розірвання угоди. Це рішення було прийняте на основі спільної оцінки, що немає чіткого шляху отримання необхідних регуляторних дозволів від Європейської комісії та Управління з питань конкуренції Великої Британії.

Шантану Нарайен, голова та генеральний директор Adobe, прокоментував це рішення, вказавши: "Adobe і Figma категорично не згодні з недавніми висновками регулюючих органів, але ми вважаємо, що в наших інтересах рухатися вперед незалежно".

Зазначимо, що обидві компанії підписали угоду про розірвання, яка вирішує всі невирішені питання угоди, включаючи сплату Adobe Figma попередньо узгодженої комісії за розірвання.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/275696.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua