Україна підвищила видобуток газу: рекорд за два роки

01 май, 09:00

У першому кварталі 2024 року Група Нафтогаз, в яку входить АТ "Укргазвидобування", показала значний зріст видобутку газу порівняно з аналогічним періодом 2023 року - на 12%. Це найвищий показник за останні два роки, повідомила пресслужба компанії.

Олексій Чернишов, голова Групи "Нафтогаз", зауважив, що вдалось досягти цього результату завдяки запуску нових продуктивних свердловин та ефективній роботі зі старим фондом. Він також зазначив, що традиційно найвищі показники видобутку газу фіксуються на сході країни, проте і на заході та у центральних областях вдалося перевиконати плани.

Укргазвидобування продовжує розвивати власний видобуток, впроваджуючи сучасні технології та інженерні рішення. Незважаючи на складні умови, такі як обстріли та проблеми з електропостачанням, кожне газопромислове управління виконує планові показники. Однак, є свідомість можливих ризиків, включаючи обстріли, і компанія зобов'язується забезпечувати газові потреби країни.

Цей ріст у видобутку газу відображає важливість розвитку енергетичного сектору для економічної стабільності країни та забезпечення енергетичної безпеки. Нафтогаз та його підприємства продовжують брати активну участь у забезпеченні України енергією та розвитку галузі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277002.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua