Киевлянин решил успокоить шумную компанию с помощью оружия

28 апр, 08:03

В Києві наряду групи затримання Шевченківського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС надійшла інформація, що у дворі будинків чоловік стріляє з травматичної зброї. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Біля під’їзду будинку працівники міліції охорони помітили гурт людей, які активно щось обговорювали. Серед натовпу знаходився чоловік, який і став причиною виклику міліції.  

Як з’ясувалося, компанія людей шумно проводила час біля під’їзду будинку. Зненацька пролунав постріл з вікна, і одразу ж  крик жінки з компанії від несамовитого болю. Від пострілу гумова куля влучила потерпілій в щоку. Товариші одразу викликали карету швидкої допомоги та міліцію. Тим часом  з під’їзду вийшов чоловік зі зброєю в руках. Чоловіки з цієї компанії, побачивши пістолет в руках, схопили підозрюваного, який до того ж він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Швидка та працівники міліції охорони приїхали за декілька хвилин. Потерпілу негайно було госпіталізовано. Підозрюваного 46-річного чоловіка правоохоронці ДСО затримали та вилучили пристрій для відстрілу гумових куль. За  словами затриманого, він прийшов в гості до товаришів, шумна компанія під вікнами заважала, тож він вирішив їх вгамувати, вистріливши в натовп.

Затриманого було  доставлено до Шевченківського РУ для подальшого розгляду справи.

УДСО при ГУМВС України в місті Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179563.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua