Два чиновника в Николаевской области отказались от прозрачности своего имущества

07 май, 09:12

Прозорість майна та статків чиновників будь-якого рангу є одним із головних критеріїв запобігання корупції.

Очаківською міжрайонною екологічною прокуратурою, в межах своєї юрисдикції, продовжуються перевірки додержання вимог антикорупційного законодавства в діяльності службових осіб органів влади, контролю і місцевого самоврядування.

 Зокрема, упродовж  квітня 2014 року лише  в одній із сільських рад Очаківського району Миколаївської області екологічною прокуратурою виявлено 2 факти порушень вимог фінансового контролю, вчинених її окремими депутатами.

 Вказані особи, являючись депутатами місцевих рад, які відповідно до чинного законодавства зобов’язані щорічно до 01 квітня подавати за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік, такі декларації у 2014 році взагалі не подавали.

 У зв’язку з цим було складено 2 протоколи про адміністративне корупційне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, які наприкінці  квітня поточного року розглянуті судом та правопорушників притягнено до адміністративної відповідальності з накладенням стягнення у вигляді штрафу.

Прес-служба Дніпровської  екологічної прокуратури


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180127.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua