Показатели работы налоговиков-оперативников в Соломенском районе Киеве в 2014 году

16 май, 14:56

Протягом січня-квітня 2014 року співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 53 кримінальних провадження.

Загальна сума завданих державі збитків по кримінальним правопорушенням, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань протягом січня - квітня поточного року становить 319,8 млн. грн., з яких завдяки зусиллям співробітників оперативного та слідчого управлінь стягнуто до бюджету 10,1 млн. грн.

Протягом січня – квітня 2014 року направлено до суду – 10 справ по кримінальних правопорушеннях (з них 4 – з обвинувальним актом та 6 – для звільнення від кримінальної відповідальності), загальна сума збитків по кримінальним справам направленим до суду становить 10,4 млн. грн., які в повному обсязі сплачено.

Варто відзначити, що в результаті здійснення заходів співробітниками оперативного управління ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у  м. Києві відпрацьовано матеріали у сфері контролю витрат державного бюджету, співробітниками оперативного та слідчого управляння обліковано 5 кримінальних правопорушень, сума відшкодування збитків по кримінальним провадженням складає 0,5 млн.грн..

Завдяки вжитим упереджувальним заходам фахівцями виявлено 4 факти необгрунтованої заявки на вiдшкодування ПДВ з бюджету на загальну суму – 5,4 млн.грн.

Також у звітному періоді викрито злочин, який має резонансний характер, за матеріалами співробітників оперативного управляння, який внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань по пріоритетному напрямку – «протистояння злочинам у сфері ІТ» на суму 54,6 млн. грн., на сьогоднішній день відшкодовано 0,5 млн.грн.

ДПІ у Солом’янському районі

 ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180762.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua