ЄСВ в електронному вигляді

28 май, 08:22

Шановні платники податків! ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві звертається до Вас з пропозицією щодо подання податкової звітності по єдиному внеску засобами телекомунікаційного зв’язку.

Так, переваги подання звітності в електронному вигляді: зменшення паперового документообігу; спрощення процедури подання звітності до органів ДФС; звітність може бути подана безпосередньо з робочого місця в офісі; податкова звітність автоматично перевіряється на наявність у звітних документах помилок, що дає платнику можливість оперативно виявляти і виправляти помилки самостійно.

Додатково нагадуємо, що у приміщенні ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві за адресою: м. Київ, пров. Політехнічний, 5-А працює Центр сертифікації ключів, в якому Ви зможете безкоштовно отримати сертифікати відкритих ключів електронного цифрового підпису для подання податкової звітності засобами телекомунікаційного зв’язку.

Перелік документів, які необхідно подати для отримання безкоштовних сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису знаходиться на сайті: http://www.cskidd.gov.ua.

Сподіваємось на розуміння та співпрацю!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/194937.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua