Власниками нерухомого майна вже сплачено понад 2 мільйони гривень податку

29 апр, 10:35

З початку року місцевий бюджет отримав 2,3 мільйони гривень податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки від власників нерухомості Кіровського району.
Переважна частина цієї суми сплачена суб’єктами господарювання, які володіють нерухомим майном, що підлягає оподаткуванню. Однак, у переліку цих платників є громадяни, котрі самостійно визначили свої податкові зобов’язання і сплатили належні суми в бюджет.
ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська наголошує, що до 1 липня 2016 року повідомлення – рішення про суму нарахованого податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, отримають всі громадяни, котрі володіють «зайвими» квадратними метрами житлової площі.
Тобто, цього року громадяни отримають повідомлення – рішення про сплату податку за 2015 рік з житлової та нежитлової нерухомості за ставками та з використанням пільг, які застосовувались при розрахунку податку минулого року відповідно до рішень місцевих органів влади.
Отож, власники нерухомого майна мають ще час для того, щоб провести звірку наявних в органах ДФС даних щодо власників майна та площ. Тому ДПІ у Кіровському районі м.Дніпропетровська запрошує громадян, котрі володіють нерухомим майном, завітати до Центру обслуговування платників та провести звірку наявних в органах ДФС даних.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/206802.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua