До зведеного бюджету Донеччини надійшло більше 880 мільйонів грн ПДФО

20 фев, 15:02

Протягом січня 2020 року зведений бюджет країни отримав від мешканців Донецького регіону 883,0 млн грн податку з доходів фізичних осіб, а це на 11,4%, або на 90,5 млн грн більше надходжень минулого року.
ПДФО є основним джерелом наповнення місцевого бюджету та значним – у державному. В структурі надходжень зведеного бюджету він займає позицію лідера – більше половини від загальної суми всіх податків і зборів. Сплачується цей податок із розрахунку 18% від заробітної плати.
Головне управління ДПС у Донецькій області вкотре звертає увагу роботодавців  на необхідність дотримання усіх вимог трудового законодавства, зокрема, офіційне оформлення співробітників, своєчасну виплату заробітної плати та неприпустимість її виплати в «конвертах». Адже своєчасність і повнота сплати податку з доходів фізичних осіб до місцевого бюджету – це запорука економічного та соціального розвитку нашого регіону.  
Також нагадуємо, що строки сплати ПДФО для фізичних осіб-підприємців (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування) з нарахованого, але не виплаченого доходу за січень – не пізніше 28 лютого 2020 року.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/242104.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua