Керівниця податкової служби Дніпропетровщини взяла участь у засіданні членів міжфракційного депутатського об’єднання «ВПО УКРАЇНИ»

24 апр, 10:33

Днями у приміщенні Дніпропетровської обласної військової адміністрації (ОВА) відбулось виїзне засідання членів міжфракційного депутатського об’єднання “ВПО УКРАЇНИ” за участю представників Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, керівництва ОВА, директора департаменту соціального захисту населення ОВА та голів територіальних громад.
Від податкової служби області участь приймала в. о. начальника Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Федаш Наталя.
Під час заходу обговорено низку питань, що стосуються внутрішньо переміщених осіб (ВПО), зокрема, мова йшла про захист, реалізацію та відстоювання прав ВПО України, осіб, які перебувають чи перебували на тимчасово окупованій території України, осіб, які були примусово переміщені з території України та інших осіб, чиї права були порушені внаслідок збройної агресії Російської Федерації.
За результатами обговорення учасниками засідання визначені пріоритети подальшої роботи щодо задоволення суспільних, соціальних та економічних інтересів ВПО.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271277.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua