ДПС демонструє успішність концентрації напрямів ТЦ, оподаткування нерезидентів, КІК, пасивних доходів в єдиний ефективний інструмент контролю за правилами міжнародного оподаткування

03 май, 10:34

Головне управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє.
ДПС долучилася до Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції на тему: «Синергетичні драйвери розвитку обліку, податкового аудиту та бізнес-аналітики», що організована на базі Державного податкового університету.
Ця конференція є важливим заходом для фахівців-практиків, фінансових експертів, науковців, державних службовців та інших спеціалістів, які займаються питаннями обліку, контролю та аналізу.
У рамках конференції ДПС представила доповідь і вкотре продемонструвала успішність та ефективність об’єднання в одному підрозділі функцій податкового контролю за такими напрямами діяльності, як трансфертне ціноутворення, виплата пасивних доходів, діяльність нерезидентів та контрольованих іноземних компаній, що, в свою чергу, відповідає передовим світовим практикам та підтверджує готовність України до євроінтеграції.
Такі івенти для ДПС – додаткова нагода поглибити знання з найновіших тенденцій та практичних інструментів, знайти нові ідеї та підходи для вдосконалення власної діяльності.
Пишаємося можливістю бути учасниками цієї конференції та сподіваємося на участь у подальших спільних заходах.
Інформація розміщена на вебпорталі ДПС України за посиланням

https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/673554.html


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/271582.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua