Укрексiмбанк першим у Схiднiй Європi пройшов чергову сертифiкацiю платiжної системи Visa Int.

12 окт, 12:28

Вiдкрите акцiонерне товариство "Державний експортно-iмпортний банк України" першим серед банкiв країн Центральної та Схiдної Європи (регiон CEMEA) пройшло сертифiкацiю мiжнародної платiжної системи Visa Int. на вiдповiднiсть стандартам Common Core Definitions (CCD). Сертифiкацiя проведена на системi WAY4 компанiї OpenWay.
 
Сертифiкацiя за стандартом CCD, що прийнятий платiжними системами Visa Int. та MasterCard Int. у межах EMVCo, дозволить Укрексiмбанку використовувати сумiснi формати та технологiї обмiну даними мiж смарт-картками мiжнародних платiжних систем i процесинговою системою банку.
 
"Емiсiю мiкропроцесорних смарт-карток мiжнародної платiжної системи Visa Укрексiмбанк розпочав у березнi цього року i зараз для наших клiєнтiв ми пропонуємо повний спектр найбезпечнiших на сьогоднi смарт-карток - починаючи вiд найдоступнiших Visa Electron, та закiнчуючи елiтними картками Visa Platinum. Чергова сертифiкацiя має ще раз пiдтвердити орiєнтацiю Укрексiмбанку на надання послуг за найновiтнiшими стандартами якостi та безпеки", - наголосив заступник Голови Правлiння ВАТ "Укрексiмбанк" Юрiй Храмов.
 
Довiдка: Вiдкрите акцiонерне товариство "Державний експортно-iмпортний банк України" - унiверсальна кредитно-фiнансова установа iз 100% державним капiталом. Укрексiмбанк належить до групи найбiльших банкiв України, має вiддiлення i представництва в областях та великих iндустрiальних мiстах країни. З 1996 року є повноправним ом платiжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Українi.
 
Инф. uabanker

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1095.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua