Загальнi збори акцiонерiв Нацiонального депозитарiю України не вiдбулися

13 окт, 14:23

Загальнi збори акцiонерiв Нацiонального депозитарiю України не вiдбулися, у зв'язку з тим, що на момент проведення Загальних зборiв акцiонерiв Нацiонального депозитарiю України не вдалося подолати правовi перешкоди, якi унеможливлюють здiйснення Державною комiсiю з цiнних паперiв та фондовому ринку своїх повноважень щодо управлiння часткою держави у статутному фондi Нацiонального депозитарiю, що визначено Законом України "Про Нацiональну депозитарну систему та особливостi електронного обiгу цiнних паперiв в Українi".
 
Для повернення ситуацiї в правове поле, з iнiцiативи Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку України та Нацiонального депозитарiю України, було розроблено проект Постанови КМУ про визнання Постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.07.01 р. N847 "Про управлiння часткою держави у статутному фондi Нацiонального депозитарiю" такою, що втратила чиннiсть.
 
Зазначений проект Постанови без зауважень був завiзований всiма спiввиконавцями, в тому числi Мiнiстерством Фiнансiв, i поданий до Кабiнету Мiнiстрiв України, однак, не був затверджений Урядом, оскiльки деякi керiвники мiнiстерств були замiненi в ходi призначення нових iв Уряду.
 
На найближчому засiданнi Ради НДУ буде визначено дату проведення Загальних зборiв акцiонерiв Нацiонального депозитарiю, якi мають вiдбутися до кiнця 2005 року.
 
Инф. uabanker

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1162.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua