Рішення та розпорядження АМКУ

21 окт, 09:04

Надано дозвіл ТОВ “Клесівський кар’єр нерудних копалин “Технобуд” (смт. Клесів, Рівненська обл.), основним видом діяльності якого є виробництво та реалізація гранітних щербаню і відсіву, та ТОВ “Сіпан ЛТД” (м. Київ), що реалізує продукцію “Технобуду”, на створення “Української Асоціації Виробників Нерудних Будівельних Матеріалів” (м. Київ). Метою створення є представництво інтересів ів Асоціації в органах державної влади, забезпечення зв’язків з громадськістю, розвитку спеціалізації і кооперації виробництва. Асоціація не здійснюватиме підприємницької діяльності.

Надано дозвіл ТОВ «Луї Дрейфус Україна ЛТД» (м. Київ), яке діє на ринку оптової торгівлі сільськогосподарською продукцією, на придбання активів ВАТ “Сердюківське хлібоприймальне підприємство” (с. Сердюківка, Смілянський р-н, Черкаська обл.).

Надано дозвіл корпорації «Індустріальна Спілка Донбасу» (м. Донецьк) на придбання частки у статутному фонді ТОВ «Екометан» (м. Донецьк), яке не здійснювало підприємницької діяльності, але збирається займатися видобутком вуглеводнів з надр України, проведенням геологорозвідувальних робіт, вивченням родовищ вуглеводнів, а також проводити дослідно-промислові, проектно-конструкторські та експлуатаційні роботи. Придбання забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл ВАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Нові технології”» (м. Київ), основним видом діяльності якого є інвестиційна діяльність, на придбання акцій ЗАТ “Болградський виноробний завод” (м. Болград, Одеська обл.), яке діє на ринку виробництва та реалізації виноробної продукції, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.

Надано дозвіл Міністерству транспорту України на створення державного концерну “Промтранс” (м. Київ). Метою створення концерну є збереження промислового залізничного транспорту як підгалузі народного господарства, а також напрацювання нормативно-правової бази для подальшого функціонування цілісного виробничо-технологічного комплексу та посилення можливості здійснення єдиної стратегії розвитку та зміцнення виробничих зв’язків.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1519.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua