Выгодно ли Львовщине торговать с белорусами

24 фев, 07:02

У 2013 році Білорусь та Львівщина розвиватимуть співпрацю у виставковій діяльності -- повідомили у прес-службі Львівської ОДА

Щоб пожвавити розвиток торговельно-економічного співробітництва між Республікою Білорусь та регіонами України, а також розширити прямі контакти між діловими колами, Посольство України в Республіці Білорусь надіслало на адресу ЛОДА календар закордонних, міжнародних і республіканських виставок/ярмарків, що будуть організовані на території Білорусі у 2013 році.

Як зазначають у департаменті економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації, співпраця у виставковій діяльності між нашими країнами відіграє важливу роль у зміцненні  внутрішньої та зовнішньої торгівлі, пропаганді нових технологій і нових видів продукції.

Також це стимулює закріплення позитивних структурних змін в економіці, сприяє науково-технічному та технологічному  оновленню вітчизняного виробництва.

Окрім цього, участь бізнес-структур областей у спільних виставкових заходах сприятиме покращенню взаємовигідних економічних зв’язків, відкриє нові можливості для розширення та зміцнення співробітництва між нашими регіонами.

Варто також зазначити, що експорт товарів з Республіки Білорусь до Львівської області у 2012 році склав 551 208.5 тис, дол. США, а імпорт львівських товарів до Білорусі – 53 967.5 тис. дол. США.

 

Источник http://lvivexpres.com


 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/153332.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua