На киевских дорогах резко увеличится количество ДТП

04 мар, 23:37

Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо.

Столичних водіїв попередили про обережність на дорогах. Зокрема, за інформацією Гідрометеоцентру, 4-5 березня в столиці спостерігатиметься зниження температури, а саме: очікується від -3..-5 до -10..-12. Також прогнозуються опади у вигляді снігу, що може призвести до появи ожеледиці.

Як повідомили у прес-службі УДАІ м. Києва, щоб уникнути ризику потрапляння в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу. Також необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу. Не слід залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. У зв’язку з цим столична ДАІ закликає автомобілістів бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

 

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/153876.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua