Киевским ликвидаторам аварии на АЭС раздадут всего-навсего по 250 грн

10 апр, 00:48

До 27-х роковин матеріальну допомогу отримають діти, яким встановлено інвалідність, пов’язану з чорнобильською катастрофою (100 осіб по 200 грн кожному), потерпілі діти-сироти (26 осіб по 200 грн), учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС-інваліди І групи (430 осіб по 250 грн на одну особу), вдови (вдівці) померлих громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи (3920 осіб по 250 грн).

 

За словами директора Департаменту соціальної політики Тетяни Костюренко, метою запланованих заходів є не лише вшанування пам’яті потерпілих від аварії та її наслідків, а й поліпшення соціального і медичного захисту громадян, які постраждали від чорнобильської катастрофи.

Як стало відомо, близько 10 тисяч дітей-чорнобильців протягом місяця (з 25 квітня до 25 травня) зможуть безкоштовно відвідати Київський зоологічний парк.


За участю керівництва міста та районних у місті Києві державних адміністрацій відбудеться круглий стіл з питань соціального та медичного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок чорнобильської катастрофи.

На рівні районів будуть проведені зустрічі з особами, віднесеними до першої категорії постраждалих, учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, евакуйованими та переселенцями із забруднених  територій, з дітьми-інвалідами, сиротами тощо. Метою таких зустрічей буде виявлення соціальних проблем цих категорій киян та їхнє вирішення.

Загалом пам’ятні заходи з нагоди 27-х роковин аварії на ЧАЕС відбудуться в усіх районах міста Києва.

 

http://kiev-forum.org


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/156289.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua