В каких районах Киева жить хуже всего

14 июн, 08:17

У рейтингу районів Києва, складеному газетою Сегодня, Голосіївський район посів останнє місце.

Основні показники району, пише Сегодня, середні або нижчі від середнього рівня, однак він все ж став лідером за дешевизною продуктів. На його території також досить велика кількість дитячих садків, зазначає джерело.

З недоліків району відзначається невелика кількість ЖЕКів та обслуговуючих підприємств, а також поліклінік. Крім того, Голосіївський район є найбільшим за площею в столиці - його розмір становить 156 квадратних кілометрів, проте має тільки чотири паркових зони.

ЖЕКів у Голосіївському районі всього десять, а кількість поліклінік досягає п'яти.

За такими критеріями рейтингу, як кількість шкіл, двірників і продуктових ринків, Голосіївський район не є лідером, але й не займає останні позиції.

Рівень злочинності району також не можна назвати високим порівняно з кількістю скоєних злочинів в інших районах міста. За даними Головного управління МВС у місті Києві, в Голосіївському районі за минулий рік було скоєно 2294 злочини, зокрема крадіжки, розбійні напади та вбивства.

Тим часом, ціни на нерухомість в Голосіївському районі залишаються одними з найвищих. Згідно з даними агентства нерухомості Благовіст середня вартість 2-кімнатної квартири складає $159700.

Нагадаємо, в січні минулого року Київрада ухвалила рішення про передачу в постійне користування національному парку Голосіївський 1 888,18 га землі.

 

http://vidgolos.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/160650.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua