В Киеве произошла жестокая бойня

17 июн, 23:27

У столиці сталася жорстока бійка
Відео жорстокої бійні на столичній Оболоні сколихнуло інтернет. Самовидець з балкону зафільмував колотнечу під вікнами будинку навпроти. З чого розпочався конфлікт - незрозуміло, втім на відео добре видно - молодики гуртом гамселять одного та ще й биткою.
Шалені крики та бійка приблизно о 4 ранку розбудили столичний Оболонський проспект. Спочатку биткою гамселять хлопця, потім дістається дівчині. Хтось із випадкових свідків таки викликав міліцію, втім, запізно.
Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м.Києва:
- Але нажаль, по прибуттю на місце події не було там ані очевидців, ані потерпілого. Повідомлення від лікаря до нас також не надходило. Тому наразі правоохоронці відпрацьовують лікарні і намагаються встановити особу як самого потерпілого, так і інших, які приймали участь в цій бійці.
Куди подівся постраждалий, який, судячи зі стогонів, був ледь живий, незрозуміло. Автор відео написав, що швидку викликав він. Усе це коїлося вдосвіта в неділю. Шалених криків не можна було не чути. Втім, мешканці будинку, під вікнами яких по-звірячому духопелили хлопця, нічого розповідати на камеру не хочуть.
- Ні-ні, я не бачила, не буду казать, обманювать, не бачила.
- В такое время в воскресенье я не выхожу.
Місцеві кажуть - бійки молоді тут не рідкість. Тому ніхто вже не реагує.
- Да у нас здесь часто бывает такое, потому что контингент такой.
Хоча учасники бійки невідомі, правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею "бешкет".
Ольга Білик, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:
- Особа постраждалого не встановлена, тому ми звертаємось до всіх, хто може мати якусь інформацію з цього приводу або знає цього потерпілого - телефонуйте, будь ласка, на 102 або якимось іншим чином повідомляйте до правоохоронних органів.
Згодом постраждалого таки виявили в одній з лікарень Києва. У нього численні травми, втім загрози життю немає. Також правоохоронці знайшли учасників бійки. Усі вони, як і побитий - мешканці столичної Оболоні, й незабаром свідчитимуть.

 

http://ntn.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/160852.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua