Киевский метрополитен всячески открещивается от проблем

23 июн, 07:03

Киянка, яку торік покалічило зірваним поруччям у метро, після кількох місяців лікування тепер змушена ходити по судах. У метрополітені відмовляються сплатити жінці навіть вартість лікування, повідомляє TCH.ua

Нещасний випадок стався 31 жовтня. Постраждала Олена Ярославська стояла біля ескалатора, з якого зненацька зірвалося поруччя.

Удар був такої сили, що жінку збило з ніг. Тоді в неї діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та численні забиття.

У лікарнях потерпіла пролежала кілька місяців. Досі вона ходить на обстеження до інституту нейрохірургії, бо голова не перестає боліти.

Потерпілій спершу обіцяли надати всю можливу допомогу. Жінка каже, що в перші дні до лікарні навідався навіть голова столичної підземки, потім кілька разів – його заступники. Обіцяли не полишити в біді.

Утім, повернути витрачені на лікування 8,2 тис. грн тепер доводиться пробувати через суд. Позиція метрополітену жінку вражає.

За документами, ескалатор був справний, отже, вини працівників немає. А грошей за лікування їм "не видно".

Жінка демонструє чеки.

"Це томограф – на 1710 грн. Видно? А вони кажуть, не можна побачити суму", - розповідає Ярославська.

До суду з метрополітену ходять юрист та головний по ескалаторах. Коментарів метрополітенівці уникають. Так, що ховаються у будівлі аж до її закриття. Або тікають іншими дверима – куди заводять злочинців. Аби тільки уникнути спілкування зі знімальною групою.

На офіційний запит у столичному метрополітені відповіли факсом. Виявляється, жінка їх підставила. Вони готові сплатити лікування, от тільки потерпіла до них за цим не зверталася. А відразу пішла до суду.

Крім оплати лікування потерпіла тепер вимагатиме ще й компенсації моральної шкоди. Її жінка оцінила у 100 тис. грн.

Як уже повідомлялося, українці щодня наражаються на небезпеку у переповненому метро.

 

http://vidgolos.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/161218.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua