В Киеве задержали мужчину, нагло обокравшего пьяную девушку

04 июл, 03:02

Працівники патрульної служби Солом’янського райуправління київської міліції затримали 28-річного харків’янина за підозрою у скоєнні грабунку біля одного з нічних клубів столиці. Потерпіла – 22-річна киянка.

Після святкування дня народження співробітника вона забажала продовження свята, і, таким чином, опинилася у розважальному закладі одна. Коктейлі, музика, танці. Вона вийшла на вулицю з новими знайомими, але швидко їх загубила.

Зловмисник скористався безпорадним станом жертви. Поки п’яненька дівчина озиралася, чоловік підбіг, відібрав сумку та накивав п’ятами. На щастя, жертва швидко прийшла до тями, та звернулася до охорони клубу. Останні зателефонували на 102.

Патрульні приїхали за кілька хвилин. Пограбована розповіла прикмети грабіжника, а згодом впізнала його на відео з камер спостереження. Виявилося, що зловмисник вийшов з клубу слідом за майбутньою жертвою.

Міліціонери повернули киянці сумку, яку злодій викинув за кілька кварталів. Забрав він лише дорогий мобільний телефон («Самсунг» ціною більше 7000 гривень) та 200 гривень. Стареньку «Нокіа» та різноманітний жіночий дріб’язок грабіжник залишив.

І хоча гарячим слідом затримати його не вдалося, за кілька тижнів підозрюваний опинився за гратами.

Кримінальне провадження відкрито за статтею 186 КК України - «Грабіж». Під час слідчих дій потерпіла без вагань впізнала підозрюваного серед інших демонстрантів. Наразі його чекає суд, який і вирішить подальшу долю зловмисника.

Під час слідства правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний до кількох більш тяжких злочинів у інших районах міста. Як виявилося, дівчині дуже пощастило, що вона не опиралася та не отримала тілесних ушкоджень.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві.

 

http://magnolia-tv.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/161892.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua