Киев опять перероют

14 июл, 07:33

У Святошинському районі столиці проведуть роботи для  своєчасного введення в експлуатацію житлового будинку на вул. Булгакова, 13, будівництво якого здійснюється за програмою доступного житла. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, планується прокласти зовнішні інженерні мережі на просп. Корольова, вул.Симиренка та вул.Булгакова, реконструювати чотири камери на каналізаційному колекторі Д1500 мм на просп. 40-річчя Жовтня та замінити існуючі мережі зовнішнього освітлення на вул. Булгакова. Всі ці роботи будуть виконані з метою забезпечити мешканців будинку комунальними послугами належної якості.

За інформацією відомства, замовником робіт, які здійснюватимуться за кошти спеціального фонду міського бюджету, визначено КП «Спецжитлофонд». Так, комунальному підприємству доручено визначити на конкурсних засадах генеральну проектну та будівельну  організації на виконання робіт, забезпечити розробку і затвердження проектно-кошторисної документації та здійснити фінансування всіх робіт.

Зауважимо, що після завершення робіт та введення в експлуатацію зовнішніх інженерних мереж на просп. Корольова, вул. Симиренка та вул. Булгакова, каналізаційного колектора Д 1500 мм на просп. 40-річчя Жовтня, майно зараховується до комунальної власності територіальної громади міста Києва з подальшою передачею у володіння та користування відповідним експлуатуючим організаціям.

Нагадаємо, в Україні діє ряд державних житлових програм, в основі яких - видача громадянам, які потребують поліпшення житлових умов, державної допомоги у вигляді пільгового кредиту, компенсації частини вартості житла або ж процентної ставки за іпотечним кредитом.

 

http://capital.jkg-portal.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/162508.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua