Активисты штурмовали больницу МВД, чтобы увидеть раненых милиционеров

15 июл, 02:04

У неділю, 14 липня, в Києві громадські активісти вимагали зустрічі з правоохоронцями, начебто пораненими під час штурму Святошинського райвідділу міліції. Під дверима шпиталю Міністерства внутрішніх справ зібралося близько 10-ти охочих навідати міліціонерів. Люди хотіли переконатися, що ті не симулюють недуги, і підстав порушувати кримінальне впровадження проти учасників бійки немає. Однак далі прохідної їм зайти не судилося, оскільки шпиталь є режимним об'єктом. Тож, у якому стані в палатах лежать постраждалі, залишається судити зі слів очевидців. Всередину потрапили лише народні обранці. Вони заявляють, що міліціонери неушкоджені. Водночас представники медзакладу стверджують, що сьогодні вночі деяким пацієнтам стало гірше. "Сьогодні вночі у деяких було погіршення самопочуття. Внаслідок розвитку вегетативних кризів від пережитого, стресової ситуації і гострого токсичного синдрому. Було надано допомогу", - повідомила керівник шпиталю ГУ МВСУ Лариса Безух.
 
Активісти заявили, що у ситуації ймовірної фальсифікації правоохоронцями травм, вони вимагатимуть встановлення веб-камери. "Щоб ми мали контакт з цими працівниками МВС, бо реально хвилюємося за їхнє здоров'я", - запевнив активіст Артем Семенихін.

 Нагадаємо, 11-тьох правоохоронців госпіталізували в результаті бійки між ними і невдоволеними активістами 12 липня. Тоді люди штурмували Святошинський райвідділок з вимогою видати їм правоохоронця, котрий підняв руку на активістку на місцевому ринку.
 

 

http://tsn.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/162526.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua