Что будет с проспектом Победы в Киеве

15 июл, 00:39

Вже укладено два шари асфальтобетонного покриття на проїзній частині на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до вул. Крамського.
За умови стабільного фінансування реконструкцію проспекту Перемоги в Києві планується завершити в грудні 2014 р. Про це повідомили в прес-службі КМДА з посиланням на КК «Київавтодор».
C початку реконструкції проспекту Перемоги вже укладено два шари асфальтобетонного покриття на проїзній частині на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до вул. Крамського, повідомили в «Київавтодорі». Загалом роботи виконані на площі 75 тис. кв. м.
Крім того, тривають роботи з капітального ремонту 8 підземних пішохідних переходів та облаштування тротуарів та велодоріжок.
Разом з тим проводяться підготовчі роботи для укладання асфальтобетонного покриття проїзної частини на ділянці від вул. Крамського до станції метро «Святошин».
У комунальній корпорації відзначають, що якість виконаних робіт контролює технічний нагляд замовника, незалежна лабораторія КМДА, а при необхідності залучаються фахівці Національного транспортного університету. Якість асфальтобетонної суміші контролює лабораторія заводу виробника.
Нагадаємо, що в період з 5 липня по 30 вересня 2013 обмежено рух транспорту у зв'язку з реконструкцією дороги на перетині проспектів Перемоги - Академіка Палладіна - Великої кільцевої дороги в Святошинському районі.
Державтоінспекція Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень.
Раніше в «Київавтодорі» повідомили про проведення капітального ремонту Повітрофлотського шляхопроводу на перетині Повітрофлотського проспекту з залізничною станцією Київ - Фастів.
 

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/162528.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua