Под Киевом люди дали отпор милиции

18 июл, 23:12

Все почалося з того, що працівники підрозділу ДАІ КОБРА побачили на парковці стоячий автомобіль на литовській реєстрації і почали чекати появи водія авто.
Коли власник прийшов, ДАІшники почали вимагати у нього документи, а після перевірки змусили водія чекати приїзду митниці.
Автомобіліст подзвонив у Дорожный Контроль і через деякий час на місце приїхали активісти. Оскільки КОБРА незаконно утримувала водія, було висловлено прохання про складання протоколу затримання. Однак, інспектори відмовилися складати протокол і продовжили незаконно утримувати громадянина.
Очевидно, злякавшись активістів та просто небайдужих людей, яких з кожною хвилиною ставало все більше, інспектори викликали "Беркут", а потім і Державну службу охорони, щоб ті їм ДОПОМОГЛИ! :)))
Так як законних підстав затримувати водія у працівників Кобри не було, він спробував поїхати собі, але інспектори заблокували його автомобіль. Тоді народ організувався і створив живий щит, через який водій міг виїхати, але інспектори буквально кидалися йому під колеса.
Потім вони почали шукати собі двох свідків, зупиняти авто, підходити до людей, але їх просто посилали на йух! :)))
В результаті, на місці події зібралося вже більше сотні небайдужих Громадян, які почали всі разом скандувати "Банду геть!". Під тиском людей інспектори та працівники митниці були змушені відпустити водія, який благополучно і поїхав собі.
АЛЕ після цього народ не поспішав відпускати ДСОшників та працівників Кобри!  "Це банда бл..ть!"-крикнув якийсь чоловік. "Оборотні в погонах!"- підтримав його інший.
Увімкнувши проблискові маячки та спецсигнали, екіпаж Кобри хотів втекти з місця подій, але люди, під крики "Ганьба!", заблокували його та тримали декілька хвилин, криючи при цьому зачинившихся в автівці інспекторів матюками.

 

http://osp-ua.info


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/162833.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua