КБ “Фінансова ініціатива” вступив до АУБ

24 окт, 16:53

ТОВ КБ “Фінансова ініціатива” (м. Київ) прийнято до складу Асоціації українських банків. Рішення про це на своєму засіданні затвердила Рада АУБ.
КБ “Фінансова ініціатива” зареєстровано НБУ 30 червня 2004 р. (реєстраційний № 298) у формі товариства з обмеженою відповідальністю.
Голова Правління банку – Сергій Мамедов.
Оголошений та сплачений статутний фонд банку становить 160 млн.грн.
Статутний та балансовий капітал банку станом на 1.09.2005 становив 160 млн. грн., загальні активи банку – 429.85 млн. грн.; кредитний портфель – 356.95 млн. грн.; сума депозитів юридичних та фізичних осіб - 107.366 млн. грн.
Стратегічною метою ТОВ КБ “Фінансова ініціатива” є: Стратегічною метою Банку є: поширення та сприяння процесу приватизації в Україні, підтримка розвитку головним чином промислового та фінансового секторів, але також інших секторів української економіки, підтримка розвитку національного ринку цінних паперів та валютного ринку в Україні, придбання та розповсюдження, а також оцінка інформації стосовно фінансового стану українських підприємств, надання фінансових консультаційних послуг та створення високоякісних депозитарних послуг.
ТОВ КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА» створено для надання повного спектру внутрішніх та міжнародних банківських послуг, включаючи інвестиційні банківські послуги з метою сприяння інвестуванню в Україну.
Основними цілями діяльності Банку є сприяння зміцненню економіки України шляхом інтеграції в господарчу систему та розвитку фінансово-кредитних та ринкових відносин, прискорення науково-технічного прогресу та розвитку соціальної сфери.
Инф. aub

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/1629.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua