Шулявский мост в Киеве будут существенно расширять

24 июл, 04:33

Зараз стан мосту викликає тривогу – стан його нижнього поясу, несучих конструкцій і всього, що з цим пов'язано, дуже непростий.
Столична влада планує почати ремонт моста біля станції метрополітену «Шулявська» в Києві 2014 року. Про це повідомив заступник голови КМДА Михайло Костюк, передає УНІАН.

«Я обстежив нещодавно Шулявський міст. Стан його нижнього поясу, несучих конструкцій і всього, що з цим пов'язано, дуже непростий. Ми дивимося за цим мостом. І наші мостовипробовувачі та підприємства, які займаються його експлуатацією, також поділяють тривогу», - прокоментував ситуацію заступник голови КМДА.

За його словами, зараз ведуться роботи по звільненню території в межах моста від торгових точок.

«Та кількість торгових точок, які накопичилися у моста, не дозволяє нам до нього підступитися. Ми зараз працюємо над тим, щоб вся торгівля була прибрана. Таким чином, ми прибираємо звідти торгові точки, і на наступний рік ремонтуємо міст», - сказав Костюк.

Він також наголосив на тому, що цей транспортний вузол в цілому потребує комплексної реконструкції з розширенням під'їзних доріг і будівництвом багаторівневої стоянки для автомобілів.

Нагадаємо, у квітні 2007 року міст було пошкоджено в результаті пожежі, яка виникла біля станції метро «Шулявська». Під час пожежі частина Шулявського моста сильно постраждала від перегріву, внаслідок чого шляхопровід був тимчасово закритий. Згодом міст був укріплений металевими конструкціями, які досі тримають його.

За попередніми підрахунками, на реконструкцію Шулявського мосту потрібно було щонайменше 150 млн грн.

 

newsradio.com.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163134.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua