Вагон-храм Кирилла сразил всех киевлян

27 июл, 22:51

Справжній фурор викликав вагон-храм, яким приїхали до Києва делегації помісних православних церков на чолі з патріархом РПЦ Кирилом. Після від'їзду священнослужителів працівники вокзалу та кияни активно фотографувались на фоні вагону та двометрової ікони, в якому везли хрест святого Андрія Первозванного.

Вагон-храм має червоний напис через усю стіну. Вікна у ньому засклені різнокольоровим склом.

Літерний потяг Кирила до столиці України притягли два червоних локомотива. На вагонах значиться, що це "Експрес Санкт-Петербург-Москва". Через вікна видно великі дерев'яні столи, обтягнуті матерією крісла. У вагоні поруч з храмом горить світло, за столом сидять кілька провідників. За словами одного з них, такі вагони є замовними, їх беруть в оренду.

"Тут тільки три вагони підвищеного комфорту, в них і їхали великі гості. Ніяких проблем у дорозі не було. Це експрес, який щодня їздить по Росії. Ми чекатимемо Кирила, потім з ним будемо повертатись," - розповів він.

Вагони, у яких приїхав патріарх Кирило, стандартні і використовуються керівниками компанії до рівня начальників доріг, коли вони здійснюють об'їзди інфраструктури, розповів директор ВАТ "Російські залізниці" Володимир Якунін журналістам сьогодні вранці у Москві. Він разом з патріархом приїхав до Києва.

 

pohlyad.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163377.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua