В Киеве из озера достали два трупа

30 июл, 00:03

Рятувальникам за два вихідні довелося двічі виїжджати на озера Довгий лан, що на вулиці Марини Цвєтаєвої. Обидва рази - з води витягали трупи.

"Перший випадок трапився 27-го липня приблизно о 14:00 на озері Довгий лан. Компанія з 5 чоловіків приблизно одного віку – біля 40 років – відпочивали на березі озера, розпиваючи спиртні напої. Під час купання один з чоловіків зник з поля зору, товариші намагалися самостійно врятувати чоловіка. Та усі намагання виявилися марними. Розвідавши дно озера, водолази за 10 хвилин знайшли 38-річного загиблого чоловіка на відстані 20 метрів від берега на глибині 7 метрів.

Наступний подібний випадок трапився 28 липня о 16:00 у тому ж озері. Компанія юнаків також відпочивали на березі з розпиванням алкогольних напоїв. Один з них пішов купатися і довго не повертався. Схвильовані товариші почали бити тривогу – викликали рятувальників.

Водолази за лічені хвилини виявили потопельника на відстані 15 метрів від берега, на глибині 5 метрів", - розповідає прес-сліжба рятувальників.

Всього ж з початку року у київських озерах потонуло півсотні людей. Врятувати вдалося - 21 людину.

Маша Землянська

Инф. svidomo.org


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163489.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua