Страшная месть по-киевски

31 июл, 07:43

Правоохоронці Дніпровського райуправління столичної міліції затримали трьох осіб за підпал автомобіля. Один із затриманих це злочином не вважає, адже запевняє, що в такий спосіб намагався відновити справедливість.

39-річний киянин неодноразово чув від свого кума розповідь про те, як його ошукав знайомий та видурив у нього нові колеса до автомобіля. Мовляв, молодик вже декілька років «годує його обіцянками» віддати гроші за обновку для «залізного коня».

Поміркувавши, затриманий вирішив, що самотужки покарає кривдника. Знайшов двох осіб, які за незначну суму погодилися виконати вказівку зловмисника. Знарядив їх всім необхідним – сірниками, пластиковою пляшкою з бензином, шапками із вирізами для очей.

Організатор підпалу контролював все від початку і до самого кінця. В нічний час привіз чоловіків на парковку, де потерпілий залишав свій автомобіль. Поки парубки виконували свою «роботу» спостерігав за ними на відстані сидячи у власній автівці.

Провівши оперативно-розшукові заходи вже за декілька днів оперативники затримали замовника підпалу, а вже той розповів про своїх подільників.

Слідчим відділом Дніпровського райуправління порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 («Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу») Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 10-ти років, повідомили в Дніпровське РУ Києва.

 

http://osp-ua.info


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163577.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua