В киевском аэропорту упростили паспортный контроль

04 авг, 04:33

З кінця липня в терміналі D аеропорту «Бориспіль» почала діяти система спрощеного проходження процедур прикордонного контролю, яка вже успішно зарекомендувала себе в терміналах B і F.
Про це повідомляє сайт міжнародного аеропорту.
«За допомогою спеціальної електронної карти, до якої вноситься основна інформація про громадянина, здійснюється автоматична ідентифікація особи через систему e-gate. В пунктах прибуття та відправлення терміналів D і F в аеропорту «Бориспіль» встановлені спеціальні зчитувальні пристрої, до дисплея яких пасажир повинен прикласти картку, а паспорт надати прикордоннику. Загальна процедура перевірки даних здійснюється не більше 2 хвилин», - йдеться у повідомленні.
Таку карту можна отримати в «Пункті видачі карт» на першому поверсі терміналу F, заповнивши відповідний бланк заяви і сплативши державне мито. Оформлення карт здійснюється в аеропорту «Бориспіль» цілодобово.
Електронною картою для пришвидшеного проходження формальностей може скористатися будь-яка людина - послуга доступна як для резидентів, так і для нерезидентів України.

 

ukrinform.ua


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163783.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua