В Киеве милиция установила «абонемент» для автокафе в 1000 грн

05 авг, 03:02

Війна київської міліції з легальними автокав'ярнями, що входять до "Асоціації мобільних кав'ярень", набула нових обертів - автомобілі грубо і без жодних оформлень крадуть, викидають на узбіччях сусідніх вулиць, а також пошкоджують їх.

Тим часом нелегальні підприємці продовжують працювати, і саме їхні авто вибухають на столичних вулицях. Програма "Гроші" з'ясувала, як отримати дозвіл на роботу не звертаючись до офіційних інстанцій.

На Оболоні кав'ярні журналістів запропонували домовитись з начальником райвідділу міліції, а на Трухановому острові цим питанням заправляє дільничний Михайло Баб'янюк, якого програма "Гроші" зустріла на тому ж острові п'яним у кафе серед робочого дня.

"Тисяча гривень - і заробляй, хоч 5 тисяч, хоч 10 тисяч. Ніхто тебе не буде чіпати! А ні, то… я тут ці кав'ярні єб*в отак!" - каже міліціонер.

За 1 тис. грн. на місяць дільничний обіцяє вирішувати всі проблеми з перевірками, а за 400 грн дозволяє журналісту попрацювати на вихідні. Гроші особисто Баб'янюк не бере, а пропонує передати своєму синові. Щоправда, коли з'являється не прихована камера, міліціонер відхрещується від своїх слів і від хлопця.

Версія підтверджена. Без хабаря на власників легальних автокав'ярень чекають евакуатори і кримінальні справи. З хабарем - торгуй чим завгодно, де завгодно і як завгодно.

 

http://vidgolos.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163808.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua