На проспекте Победы пьяный на Daewoo покалечил мужчину

05 авг, 01:03

Аварія з кривавими наслідками сталася ввечері суботи, 3 серпня, на проспекті Перемоги. П'яний водій Daewoo Nexia протаранив  Daewoo Sens. Ні в чому не винного водія зустрічної автівки забрали в лікарню в критичному стані. Про це повідомляє "Автополігон".

ДТП сталася близько 18:00. Daewoo Nexia рухалась в напрямку Нивок у лівому ряду. Водій перевищив швидкість, не впорався з керуванням, збив роздільні бар'єри зпіском - і вилетів на зустрічну смугу, де й протаранив Daewoo Sens, що рухалась на метро Житомирську. Удар прийшовся вище бампера - в ліву фару і крило. Водій Daewoo Sens встиг викрутити кермо, але уже некерована автівка півколом пересікла кілька смуг і знов вилетіла на дорогу, вже на з'їзді на бульвар Вернадського, у 50 метрах від винуватця аварії. Чоловік, що був за кермом, серйозно постраждав. З авто його витягали через задні двері. Бідолаха ще й не був пристібнутий. Його з політравмою шпиталізували. Наразі водій у критичному стані.


А от винуватець з порізаним обличчям і забоями намагався втекти з місця ДТП. Втім, свідки аварії не дали йому це зробити. Очевидці кажуть: він був п'яний, як чіп. Втім, дружина горе-водія це заперечує і запевняє: чоловік узагалі байдужий до спиртного.

 

svidomo.org


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/163810.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua