Киевские новостройки сделают дешевле на 30%

27 авг, 00:17

Зведення житла індустріальним методом дозволить знизити вартість квадратного метра приблизно на 30%. Про це сказав президент ХК “Київміськбуд” Ігор Кушнір.
І.Кушнір розповів, що зараз компанія веде переговори щодо будівництва заводу тришарового великопанельного домобудівництва.
“Ми шукаємо майданчик для будівництва цього заводу. Зараз ведемо переговори про купівлю цього майданчика в Броварах”, – сказав І.Кушнір.
За оцінкою І.Кушніра, собівартість будівництва 1 кв. м житла із застосуванням технології тришарового великопанельного домобудівництва, без урахування вартості інфраструктури та інших витрат при зведенні житлових об’єктів, знизиться приблизно на 30%.

 

Нагадаємо, індустріальний метод будівництва дозволить забудовникам зводити житло в 2-3 рази швидше, ніж зараз.
“Панельне будівництво надзвичайно поширене в Європі з кількох причин. Таке житло більш енергоефективне, зведення будинку займає набагато менше часу, а коштувати квартира буде менше. До того ж, при будівництві таким чином, не виникає незручностей жителів прилеглих будинків. Воно не вимагає великої кількості спеціальної техніки, і відповідно, майже безшумне. Будинок “ростиме” в 2-3 рази швидше, ніж зараз”, – зазначив Ігор Кушнір.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/164941.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua