Экстремальные роды в машине под Киевом

03 сен, 06:03

Як повідомив в. о. заступника головного лікаря ЦРЛ Юрій Абламський, на стаціонарному лікуванні перебуває 262 хворих. У пологовому відділенні знаходиться 15 жінок та 9 немовлят. У реанімації – четверо пацієнтів. 77-річна жінка потрапила туди з гострим порушенням мозкового кровообігу; переяславка – після епілептичного нападу; 37-річний житель міста – з алкогольним делірієм (по-народному – “біла гарячка”). Також там продовжує курс лікування переяславець з ботулізмом тяжкої форми. Протягом останніх чотирьох днів на невідкладну допомогу надходило близько 14 викликів щодоби.
 
У п’ятницю, 30 серпня, у кареті швидкої допомоги з’явилася на світ дівчинка. Її дорогою до лікарні народила 27-річна мешканка Дем’янець. Нині маля та її мама знаходяться в пологовому відділенні. Стан їхнього здоров’я – в нормі.
 
У неділю, 31 серпня, між Ковалином та Єріковцями сталася ДТП. Житель Сошникова у нетверезому стані вирішив покатати на легковику своїх двох дітей: 9-річну доньку і 6-річного сина. Не впоравшись з керуванням, автівка з горе-водієм та дітьми злетіла у кювет. У результаті цього дівчинку було доставлено до травматології нашої лікарні з переломом лівого стегна. Хлопчик же зазнав лише шокового стану. А ось їхній татусь постраждав найбільше. До хірургічного відділення Переяслав-Хмельницької ЦРЛ його було доставлено з переломом правого стегна та множинними переломами ребер.
 
Того ж дня опівночі ще одна ДТП сталася на об’їзній дорозі поблизу АЗС “Фантом”. Там двоє чоловіків, їдучи на мотоциклі, в’їхали в автівку. В результаті аварії 24-річний житель Цибель помер на місці пригоди, а 21-річного Антонова В. І. (звідки він родом медикам невідомо) з відкритою черепно-мозковою травмою було доставлено до лікарні. Його оперував нейрохірург із обласної лікарні. Проте, як не старалися лікарі, врятувати життя цьому тяжко травмованому чоловікові не вдалося. Він помер на лікарняному ліжку.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165414.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua