Что послужило причиной страшного взрыва в жилом доме в Киеве

03 сен, 08:03

Позачергове засідання КЧС Київського району відбулося сьогодні, 2 вересня.
 
Члени комісії заслухали звіт фахівців газового господарства району. За їхнім попереднім висновком, причиною вибуху в будинку по вул. Метробудівників, 32 побутовий газ, швидше за все, не є. Сьогодні після НП газові комунікації в першому під'їзді пройшли перевірку і витримали всі випробування: витоку газу виявлено не було. Також фахівці газового господарства перевірили квартиру, в якій сталися вибух і пожежа. Вони зазначили, що вигоріли всі три кімнати, але кухня при цьому залишилася цілою. Перевірка газової плити засвідчила, що жодна з конфорок не була ввімкнена, плита не пошкоджена, а скло духовки - ціле. Також було зазначено, що є акти, які підтверджують справність вентиляційних каналів у цьому будинку.
 
Керівник КЧС, заступник голови Адміністрації Київського району Ігор Семенко поставив завдання: подати електроенергію і газ в максимально можливу кількість квартир до 22:00, а також встановити у дворі додатковий великий контейнер для сміття, яке залишилося після гасіння пожежі.
 
«Хоча це будинок не комунальної форми власності, а ЖБК, ми в будь-якому випадку повинні якнайшвидше відновити роботу всіх комунікацій і забезпечити людям комфорт, максимально можливий в даних умовах», - зазначив Ігор Семенко.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165418.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua