Киевлянин после страшных угроз уже боится своего телефона

04 сен, 01:33

Громадський активіст Микола Даневич скаржиться, що офіційний сайт «Контактного центру міста Києва 1551» використовує його персональні дані. А точніше демонструє їх поруч зі скаргою Даневича. Активіст запевняє - вже отримує погрози від невідомих.
 
"І от, я, як небайдужий киянин, користуючись порталом систематично надсилаю на «Контактний центр міста Києва 1551» звернення про проблемні питання Голосіївського району та Києва. Під час реєстрації звернення на вищевказаному порталі, залишається контактна інформація заявника - ПІП, домашня адреса, телефон, і саме звернення про проблему. Поряд з цим вказується, що «Я згоден з тим, що текст мого звернення (крім контактної інформації) буде доступний іншим громадянам». Але виявилось, що контактний центр на своєму сайті поряд з моїми багатьма зверненнями ОПУБЛІКУВАВ в публічному доступі і мою КОНТАКТНУ ІНФОРМАЦІЮ – моє прізвище, мій номер мобільного телефону, мою електронну почту та мою домашню адресу, що, на мою думку, порушує пункт вказаний при реєстрації звернення та Закон України «Про захист персональних даних». Наразі, на мій телефон почались дзвінки від невідомих людей з погрозами. З’ясував, що я не єдиний став жертвою шахрайства контактного центру КМДА – знайшов через Фейсбук заявників, особисті дані яких також публікують на сайті «1551» і які скаржаться на незрозумілі телефонні дзвінки", - пише Даневич.
 
Чоловік розповідає, що вже поспілкуватися з представниками «Контактного центру міста Києва 1551», вимагаючи прибрати особисті дані: "Одні кажуть, що це технічна помилка, інші не бачать в цьому ніяких порушень. Наразі, мою контактну інформацію, яку незаконно розмістили не лише не прибрали, а й опублікували знову поряд з іншими моїми зверненнями". Даневич попереджає: з такими справами, киянам небезпечно подавати звернення до контактного центру КМДА. Адже, наприклад, якщо поскаржитись на незаконний МАФ, то його власник з погрозами може прийти до заявника додому.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165474.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua