В Киеве задержали опасного грабителя с пистолетом

04 сен, 04:33

Близько десятої години вечора  наряд спецпідрозділу груп затримання  Святошинського ВДСО міста Києва отримав повідомлення по лінії 102 про грабунок по вулиці Авіаконструктора Антонова. Допомоги потребувала жінка. Невідомий під погрозою предмета, схожого на зброю, відібрав в потерпілої 200 гривень.
 
За лічені хвилини наряд прибув на місце пригоди. Працівники Державної служби охорони отримали від заявниці більш чіткі прикмети злочинця, негайно передали їх суміжним нарядам. Розпочався активний пошук.
 
Через півгодини, обстежуючи прилеглу територію, один з нарядів Державної служби охорони помітив невідомого, який вів себе підозріло та за прикметами був схожим на розшукуваного. Виявленого громадянина було затримано. При собі він мав сумку, в якій знаходився стартовий пістолет. Як потім з’ясувалося, ним він і погрожував жінці.  Затриманим виявився 33-річний житель міста Києва.
 
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Солом’янського  райуправління міліції. Для подальшого з'ясування обставин та винесення відповідного процесуального рішення затриманого було доставлено до Солом’янського  відділку. Триває слідство.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165488.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua