В Киеве дома сползают в бездну

04 сен, 23:49

Кабінет Міністрів не виділив Києву додаткові кошти на ліквідацію надзвичайної ситуації на 11 зсувонебезпечних ділянках, що виникли в результаті танення великого обсягу снігу, який випав в кінці березня.
 
У Києві проблема зсувонебезпечних ділянок залишається відкритою, заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. «Масово і в повному обсязі ми цю проблему не закрили - вона залишається, і ми продовжуємо над нею працювати. Основні профілактичні заходи нами були проведені: ми з міського бюджету виділяли на це фінансування, але проблема залишилася», - зазначив Попов.
 
«На жаль, вона і далі буде ускладнюватися, тому що у нас таких ділянок, в тому числі тих, які себе не проявили у зв'язку з великим таненням снігу, все одно залишається багато - просто Київ знаходиться на такій території. Тому нам дуже важливо бюджет на наступний рік сформувати з окремою програмою в частині локалізації існуючих проблем. Так що робота ще попереду», - додав він.
 
Попов також повідомив, що Кабінет Міністрів не виділив Києву додаткові кошти на ліквідацію надзвичайної ситуації на 11 зсувонебезпечних ділянках, що виникла в результаті танення великого обсягу снігу, який випав в кінці березня, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
«Ні, не отримали, тому що Кабінету Міністрів необхідно було, щоб Верховна Рада внесла відповідні зміни до держбюджету, а такі зміни до цього часу парламент не розглядав. Тому уряд у цей період не міг фінансово «підставити плече», - сказав він.

Раніше Олександр Попов заявив, що на негайні роботи з ліквідації наслідків та зупинки подальшого процесу зсувів у Києві потрібно від 50 до 100 млн грн.
 
Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165547.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua