В Одессе задержали местную Снежану Денисовну

10 сен, 07:03

Нестача місць у дитячих садках використовується деякими керівниками дошкільних установ в особистих цілях. При одержанні неправомірної вигоди співробітниками сектору Державної служби боротьби з економічними злочинами Суворовського райвідділу міліції затримана 35-річна завідуюча одним з дитячих садків району. Про це повідомили у прес-службі Одеського міського управління міліції.
 
Одеситка прийшла в дитсадок, щоб поговорити із завідуючою про влаштування у дошкільний заклад трьох своїх дітей. Керівник установи пообіцяла вирішити це питання таким чином: двох близнюків вона зараховує в садок вже через кілька днів, але за умови, що отримає за це 500 доларів США. А для третьої дитини місце звільниться трохи пізніше, і знову не безкоштовно.
 
Мати трьох дітей звернулася до міліції. В результаті завідуюча дитячим садком була затримана при отриманні грошей на своєму робочому місці.
 
Відносно затриманої розпочато кримінальне провадження згідно ч.2 ст. 368 Кримінального кодексу України. За це правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу, або арешту на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
Суд визначив затриманій запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165835.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua