Жестокая расправа над другом под Киевом

09 сен, 23:12

У неділю до Бориспільського міськвідділу міліції прийшов з повинною хлопець, який повідомив, що вбив людину.
 
Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Бориспільського МВ ГУМВС в Київській області.
 
Як з’ясували правоохоронці, близько першої години ночі, неподалік будинку культури в селі Дударків, відпочивала молодь. Хлопці спілкувалися, розважалися, аж раптом, між ними виникла сварка. 23-річний житель сусіднього села пішов до своєї автівки, звідки дістав пістолет. Повернувся до 20-річного кривдника, направив зброю у груди хлопця та почав вимагати вибачень. Раптом пролунав постріл.
 
Стрілок, злякався того, що накоїв. Посадив пораненого знайомого у свій автомобіль та повіз до лікарні. Коли лікарі повідомили, що поранений помер у реанімаційному відділенні, поїхав до міськвідділу, де зізнався у вбивстві людини.
 
Під час спілкування з правоохоронцями хлопець пояснив, що хотів тільки полякати, а не вбивати. Зброю, з якої він стріляв купив у столиці в невідомих осіб. Наразі пістолет вилучено та направлено на експертизу, але під час попереднього огляду з’ясовано, що він схожий на стартовий пістолет перероблений під гумовий - калібру 9 мм.
 
За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Відносно хлопця обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою та повідомлено про підозру. Досудове слідство триває.
 
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165841.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua