Появилось видео массового ДТП в Киеве

11 сен, 06:02

Нагадаємо, ця ДТП сталася 4 вересня у м. Київ на бульварі Дружби народів, навпроти Будинку меблів, в місці зупинки громадського транспорту.

Попередньо встановлено, що автомобіль Honda Accord рухався по бульвару Дружби народів від мосту Патона в напрямку Московської площі. Як розповіла 22- річна дівчина-водій, вона рухалася у другому ряду ліворуч, потім її підрізав інший автомобіль, стався удар, спрацювали подушки безпеки, машина диміла і від стресу вона нічого не пам'ятає, але зупинила машину через кілька десятків метрів.

За попередніми даними, автомобіль Fiat Albea рухався правіше від Хонди - у другому ряді. Після зіткнення, «італійця» , удар якого прийшовся в задній бампер, автівку відкинуло на Volkswagen Golf, що їхав попереду. Німця , який «отримав» у задній лівий кут, розвернуло майже на 180 градусів. Після цього Фіат відкинуло правіше на припаркований Nissan Micra. Від удару «японка» влетіла у парапет підземного переходу.

В результаті ДТП постраждав водій Fiat Albea - він головою вдарився об центральну стійку - його з ЗЧМТ і розтином м'яких тканин голови госпіталізували медики «швидкої».

В результаті ДТП були перекриті дві смуги руху, а на зупинці залишилися стояти два тролейбуси, які виявилися заблокованими.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/165935.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua