В Киеве «накрыли» браконьерский «рай»

12 сен, 00:43

На території Вишгородського відділу Київського управління рибоохорони пройшла акція з утилізації конфіскованих браконьєрських тенет та інших знарядь незаконного вилову водних біоресурсів.
 
У заході під назвою "Звільнимо вітчизняні водойми від браконьєрства" взяли участь представники Державного агентства рибного господарства України, керівництво Київдержрибоохорони та Асоціації рибалок України.
 
Загалом під час акції було знищено понад 400 заборонених знарядь лову.
 
У ході акції також було представлено новий законопроект про посилення заходів по боротьбі з браконьєрством, ініційований і розроблений Держрибагентством спільно з Асоціацією рибалок України. Якщо закон буде прийнято, порушників штрафуватимуть на 1955-2975 грн (сьогодні 340-680 грн) не тільки за ловлю риби, а й за виявлену в рюкзаку, автомобілі, човні сітку або електровудку.
 
Нагадаємо, лише з початку року інспекторами рибоохорони Державного агентства рибного господарства України було вилучено 127 860 одиниць знарядь і засобів лову (сіток, волоків, неводів, тралів та інших варварських засобів знищення риби у наших водоймах).
   
Источник

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166004.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua