Вокруг Киева случилось много ДТП из-за плохой погоды

17 сен, 08:23

На вихідні в столиці дощило і аварійність на дорогах дещо зросла, стало значно більше дрібних аварій внаслідок погіршення видимості, недотримання безпечної дистанції та перевищення швидкості. Прикро, але були пригоди з важкими наслідками.

Одна з них трапилась у п’ятницю  ввечері на трасі, що веде на Ірпінь. Тут «Славута», яка рухалася зі столиці з невідомих причин зійшла з траси і опинилась в хащах. Певно, це сталося в той момент, коли на дорозі нікого не було. Машина врізалася у два дерева і зупинилась. Очевидно, це трапилось в той момент, коли на дорозі нікого не було, видимість була поганою або як варіант –  хтось із водіїв підрізав чи створив аварійну ситуацію «Славуті» й, не оглядаючись, помчав далі.

Як згодом розповіли знайомі водія «Славути», він зателефонував дружині, що повертається додому, однак ні  вона, ні малолітня дитина його так і не дочекались. Про долю чоловіка не було жодних звісток ні в лікарнях, в які вона телефонувала, ні в міліції. Наступного дня стривожена жінка попросила знайомих і вони почали обстежувати дорогу. Кілька разів проїхали по трасі й лише з третьої спроби примітили прим’яті кущі. З дороги авто не було видно і лише коли вони спустились в ліс, побачили понівечену машину, а в ній – бездиханне тіло чоловіка. Авто простояло непоміченим в лісі майже добу. Один із знайомих розповів, що водій, якому ще не виповнилось й 33-х років мав певні проблеми зі здоров’ям і цілком можливо, що йому стало зле за кермом. Медики, що прибули на місце пригоди, лише констатували смерть. Можна лише здогадуватись, що довелось пережити потерпілому. Розпочато розслідування даної пригоди.

 

Наступного дня в тому ж напрямку, але по Гостомельському шосе рухався «Хюндай» і, як розповів його водій, йому раптом створило аварійну ситуацію інше авто. Щоб уникнути удару водій взяв кермо праворуч,  але машина опинилась на мокрому узбіччі й авто перестало слухатись керма, через кілька десятків метрів машина перекинулась на бік. На щастя, сталось це у місці, де дорога і узбіччя добре проглядаються, тому водії, що проїздили, зупинились і поставили «Хюндай» на колеса. Тільки після цього водій та пасажирка змогли залишити салон авто. До місця пригоди приїхали дві  «Швидких» , але від їх допомоги екіпаж відмовився. Водій пояснив, що і він, і його супутниця користувались пасками безпеки, тому все обійшлось без ушкоджень, хоча, як правило, подібні аварії закінчуються важкими травмами.

 
Ще одна аварія сталася під вечір у неділю – зіткнулися два авто на проспекті Палладіна.  Від Нової Кільцевої дороги в напрямку Академмістечка рухався «Ланос», а «Чері» повертав ліворуч до смт Коцюбинського. Згідно правил, «Ланос» мав перевагу й «Чері» повинна була пропустити транспорт. Однак, водій чомусь продовжив рух і став поперек дороги. Чому так сталось, хто і якою мірою винен, встановить слідств. Оскільки під час зіткнення потерпіла пасажирка «Ланоса». Судячи з усього, вона не користувалась пасками безпеки.

 

pic.com.ua

 

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166288.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua