До 15 річчя фонду гарантування вкладів фізичних осіб Київська міська дирекція Укрпошти випустила пам'ятну марку та художній конверт

17 сен, 09:11

16 вересня 2013 року у Києві, у відділенні поштового зв’язку номер один  - Головпоштамті відбулося погашення пам’ятної марки, випущеної Укрпоштою до 15 річчя Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.  Церемонія погашення пройшла за участю директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Олени Шарової та директора Київської міської дирекції Укрпошти - Андрія Хорошевського.
У своїй привітальній промові директор - розпорядник Фонду Олена Шарова відзначила, що створений у 1998 році Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ось уже 15 років стоїть на варті інтересів вкладників і забезпечує стабільність вітчизняної банківської системи. В ефективності роботи Фонду вже переконалися більше 400 тисяч вкладників, які отримали кошти за своїми вкладами на загальну суму близько 7 млрд грн.
Пам’ятна марка послужить справі підвищення рівня обізнаності громадськості про систему гарантування вкладів в Україні. На марці зображено логотип Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та зазначено ювілейну дату від дня його заснування. Логотип Фонду є символом безпеки і захищеності вкладів у банках. Адже впевненість громадян у безпеці своїх заощаджень відкриває нові можливості для розвитку вітчизняного банківського сектора, економічного зростання країни та добробуту кожного громадянина.
Директор київської міської дирекції Укрпошти Андрій Хорошевський зазначив, що національний оператор поштового зв’язку Укрпошта з радістю долучився до справи поширення інформації про систему гарантування вкладів в Україні. Він також висловив впевненість в тому, що нова українська марка стане популярною серед вітчизняних філателістів і колекціонерів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/166306.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua